Canguro Menorca, una alternativa per a passar una estona en parella durant les vacances familiars

Canguro Menorca, una alternativa per a passar una estona en parella durant les vacances familiars

Què us semblaria gaudir d’un sopar romàntic amb la vostra parella durant les vostres vacances a l’illa? I d’una excursió en caiac o en moto d’aigua? Sí, estan els nens, però això ja té solució gràcies a Canguro Menorca, una empresa de servei de cangurs a domicili per a turisme familiar.

Disposen d’una àmplia oferta de cangurs acuradament seleccionades i que compten amb titulació, idiomes i experiència. Algunes tenen a més cursos específics de primers auxilis, socorrisme aquàtic i psicologia infantil.

Així que ja podeu planejar alguna activitat sense nens durant la vostra estada a Menorca, ells s’encarregaran que els vostres fills estiguin ben atesos i passin una estona divertida mentre vosaltres gaudiu i descanseu.

Veniu a Menorca per a unes noces o un congrés? No ho dubteu! Podeu contractar els seus serveis per a unes hores fixes o esporàdiques i també poden acompanyar-vos amb vigilància i entreteniment per als nens durant les vacances, ja sigui en el vostre allotjament o durant alguna activitat en l’exterior que vulgueu fer en família.